Alla inlägg under april 2008

Av anna svensson - 18 april 2008 22:07

Denna dagen var jätterolig=) igår sparade jag en halvtimme på min rast eftersom jag visste att några skulle hälsa på mej. men dem sa att jag hade fått gå ifrån ändå, men de känndes bra att spara rasten=) hade ändå inget annat att göra just då.

   Annars gjorde allt som jag brukar , men ovanligt mycket glass fick jag fixa idag , så varmt ute jue! ^^.

  Efter min lunch idag så kom fanny o josse o köpte glass av mejj. Men dem skrattade åt mina kläder o tofflor ja hade på mejj x) hah...

  Men sedan när dem gått så fick jag stå i kassan en hel del=D och nu börjar jag fatta den datorn som man slår in på när kunden ska betala .. det var riktigt kul =) och när jag stod dör i kassan o hjälpte några kunder, så kom Lisa!! att jag blev förvånad även om jag visste att hon skulle komma.. ni skulle sett min miin ;) hahaa. Så jag o lisa satt o fikade nån timma..så kul:D

  När hon sen hade gått så gick jah till ica o gjorde ett ärende åt Anna.

Då kom det en tant fram till mig och frågade var köttfärsen fanns någonstans xD hahaa... jag ba: ne ja jobbar tyvärr inte här ...hmm^^..

  Men sen så när jag skulle hem så så fick jag välja en tårta som jag skulle få med mejj hem=) tråki som jah va så valde jag en prinsess tårta, men dem e ju så goda jue.. oxå fick jah lite bullar o allt möjligt annat med mejj=)

   Dem här 2 veckorna har varit såå roliga , tack vare anna, petra, emilie ,donna o ulla-britt :D hih

Men nu ska det ändå bli väldigt skönt o roligt att komma tillbaka till skolan o träffa alla igen =D <3<3<3<3<3


Av anna svensson - 17 april 2008 21:52

idag var det väl som annars oxå ^^ vi sålde några varma baguetter , men int e så många. men men ..

   Nu kan jag ju skriva några av frågorna...så här kommer dem:P

- Svenheimers har sopsortering, men tyvärr inga energi lampor.

Darorn som dem har, stängs alltid av vid stängningstid.

Anna, Ulla-Britt tar sej till jobbet med cykel , även Donna om hon inte tar buss. Emilie tar oxå buss och Petra åker bil.

Det finns inga leasingbilar.

 Många varor är miljömärkta.

      De anställdas fördelning :

Bagare = män , Konditorer = kvinnor ,  i affär = kvinnor.

Lönen beror på olika föruttsättningar tex arbetstider och uppgifter.

Och det är redan väldigt jämställt =)

  japp jappp... kram till alla<3




Av anna svensson - 16 april 2008 20:55

Idag har det vart fullt upp oxå . har gjort mera köttbullemackor idag o allt annat som vanligt.

Svenheimers har ganska många stammkunder faktiskt , några kommer varje dag o fikar som tex .en gammal man i rullstol kommer varje dag och sitter flera timmar och fikar o läser tidningen^^ . så om han inte kommer nån dag då undrar man om det hänt nått liksom. Men iallafall:P eh jag fick gå vid 15.00 till konfan, men sen kom jag tillbaka och stannade till 19.00 så hade jag o anna sällskap hem ^^

Men Idag kom Monika och hälsade på mejj =) så berättade vad jag gjorde och sånt.

lite senare vid 18.30 kom Tomas , han körde buss men skulle till donken o äta först. Men hann snacka lite med honom oxå ^^ .

   Jag Petra o Anna kom på en ny grejj som Svenheimers ska börja sälja imorgon redan :P vi hittade en mack-grill oxå kom vi på att vi ska börja göra varma baguetter:D så vi hade ost skinka tomat o ananas emellan o serverade med sallad. det var så gott=) Ingen direkt nyhet kanske men på Svenheimers kommer det bli det=) så hoppas dem säljer imorgon^^ ni kan ju alltid komma o smaka^^ hih

 gonatt på er alla<3

Av anna svensson - 15 april 2008 22:41

Det var nog den roligaste dagen idag för iadag fick jag göra lixm hela smörgåstårtor , garnera fint och allt liksom:D Jag fick också göra köttbullesmörgåsar med rödbetssallad och räkmacka:D

Sedan fick jag slå in lite på kassan oxå ^^ 

Vid 12 kom Jennie E och hälsade på =D jag fick göra en cappuchino till henne^^ jag hoppas att den var god ;) Och Emma kom oxå , hon fikade medans hon väntade på sin mamma.

 Lite senare fick jag lägga upp glass, göra sånna här glasskulor i bägare, det var faktiskt kul ;P hahah (Det mesta som jag gör där tycker jag faktiskt är kul , som ni kanske märker^^)  men det är tur att det jobbar så snälla människor där oxå =) Lennart , chefen kom med bröd idag så det var kul att träffa honom oxå=)

men nu kommer har jag inget särskilt att skriva mer såå pussar på er alla,P <33

Av anna svensson - 14 april 2008 22:25

Började kl 9 som vanligt o lägga fram bröd o skiva upp och skära grönsaker göra kaffelatte o allt. Men sedan=) haha dåå fick jag stå i kassan med hjälp av Emilie o Petra. det var jättekul!!!!

Och så kom det in en kund som hade jättebråttom , Petra o Emilie var upptagna så jag fick ta den kunden som frågade jättemycket verkligen och jag fick ju stå o berätta om alla bröd där. det var så pinsamt (tur att det fanns lappar om vad bröden innehåller ;P) och att man jämt hör hur Anna o Petra pratar när dem står i kassan , annars hade det aldrig gått.

 Men kunden var nöjd och fick 3 bröd till slut..hu.. haha, Emilie o Petra var helt förvånade att jag hade kunnat berätta så mycket :P hahaa¨.

 Sedan sopade vi lite golv och la smörgåstårtor tog fram lite läsk slängde sopor .mm .och så slutade jag kl 18.00

Av anna svensson - 11 april 2008 22:19

idag ´var det rätt mycket folk men de va ändå inte så stressigt som jag trodde att det skulle vara=) Idag fick jag lägga smörgåstårtor, lägga fyllning emellan och msjonäs ovanpå^^...det var kul emilie visade mig.=)

Idag fick jag gå vid 5 tiden . då fick jag med mej chokladbollar (som jag o lisa åt upp;P) och ett litet brd som var hjärt-fotmat:D så gulligt(det åt jag o lisa oxå upp^^)


Av anna svensson - 10 april 2008 20:11

ännu en bra dag på svenheimers^^. fått göra typ samma saker. Men idag kom glassen, så har fått lägga fram den och hitta rätt skylt till rätt glass=)

Erik (från klassen) kom in o köpte något idag oxå.. Och sen kom en annan kompis o hälsade på , Erica:D hihi..

IIdag fick jag gå hem 16.30 eftersom jag hade träning.

Nu längtar jag tills imorron...fast ändå inte för på fredagar kommer det jättemycket folk och det kommer vara jättekul, men kommer kanske vara rätt stressigt oxå..men men det e kul;) tihi.

Alla från skolan som hinner får gärna komma o hälsa på mejj:D hihi bara rolitt^^

kramar på er alla....<3


Av anna svensson - 9 april 2008 21:40

idag skrev jag in mejj i boken och bytte om som vanligt.

autsch vad ont i fötterna jag har idag!! att gå i sånna udda tofflor på det hårda golvet e ingen hitt ;P hah men kul e det iallafall.

Vi började som vanligt med att lägga upp bröd och bullar som Daniel kommer med från stan^^ . det är helt varmt när man lägger upp det  och jag har "turen" att skiva upp bröd till smakprov så då kan man ju äta hur mycket man vill(nästan)  =) hihi..behöver inte gå där hungrig iallafall.

Sedan var det disk, hacka grönsaker , torka bord , soppa golv, hjälpa kunder med kaffe, lägga in kakor , bröd o bullar i plastpåsar., vika tårtkartonger.mm

kl 15.00 fick jag gå till konfirmationen men kom sedan tillbaka vid 16.30

och slutade sedan 18.00 då jag  och anna hade sällskap hem.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards